Strandvejen 245, 5450 Otterup

Superflot sommerhus i 1. række i Hasmark - PANORAMAUDSIGT!

Superflot sommerhus i Hasmark - med en fantastisk beliggenhed i 1. række og med panoramaudsigt ud over havet - kun ganske få skridt fra den lækre badestrand. Her er naturen lige uden for døren - og kan nydes fra såvel selve huset som de 2 store terrasser på begge sider af huset. Hasmark er et dejligt feriested for både voksne og børn - altid gode tilbud på campingpladsen, minigolf, petanbane m.v. - her er rige muligheder for at lade op, slappe af og hygge sig.

62 m2 velindrettet og pænt renoveret sommerhus i rigtig flot stand - boligstandard. Sommerhuset indeholder i stueetage entre med skabe og trappe til 1. sal og med adgang udefra via stor træterrasse - flot lyst badeværelse med afskærmet bruseplads - flot lyst køkken/alrum/spisestue med 3 år gl. elementer, gode hvidevarer, brændeovn og udgang til træterrasse, hvorfra der er panoraudsigt over havet. 1. sal indeholder trapperepos, 2-delt opholdsstue/soveværelse, hvorfra der ligeledes er panoramaudsigt over havet. Bemrk venligst, at dette sommerhus har trappen placeret i entren, hvorved man opnår maksimal udnyttelse af boligarealet.

Sommerhuset har træbeklædte ydervægge, betontagsten på taget, gode termovinduer, gulve med klinker/tæpper/vinyl, træ-/betonlofter. Sommerhuset opvarmes med el/brændeovn. Der forefindes parabolantenne med mulig tilslutning til Canal Digital. Gode p-forhold ved sommerhuset. Sommerhuset er meget velholdt - såvel ude som inde.

ET SUPERFLOT SOMMERHUS I HASMARK - VI FREMVISER GERNE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.